Klanten beoordelen ons met een 9,6
Incl. aflever- en ophaalkosten
Voor 15:00 besteld, volgende werkdag geleverd
Inclusief 8 weken huur
Bezorging in heel Nederland

10m³ container

Dikke bak

Afmeting 360 cm x 185 cm x 155 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m3-container

De 10m³ container is zeer geschikt voor een grotere verbouwing. Afvalcontainer Holland levert deze container inclusief BTW, op- en afhaalkosten en 8 weken huur. Vandaag voor 15:00 besteld, is de volgende werkdag geleverd.

Afval
Houtafval 270,- Bestellen
Groen- en tuinafval 250,- Bestellen
Bouw- en sloopafval 489,- Bestellen
Grofafval 489,- Bestellen

Heeft u een grotere renovatie op de planning staan? Dan is onze 10m³ afvalcontainer de beste keuze voor u. U kunt deze container huren voor het afvoeren van:

  • Hout
  • Groen -en tuinafval
  • Bouw -en sloopafval
  • Grof afval

 

Wat mag wel en niet in de 10m³ afvalcontainer?

De 10m³ houtcontainer is geschikt voor het afvoeren van geschilderd, onbeschilderd (hard) en verlijmd hout. Deze container is echter niet geschikt voor het recyclen van tuinhout, verbrand en verrot hout. Wanneer u aan de slag gaat met een grote tuinrenovatie, dan is onze groen -en tuinafval container van 10m³ voor uw de beste keuze. Deze container is namelijk geschikt voor het afvoeren van takken, struiken, planten, boomstammen, bladeren, riet en gras. Het is niet toegestaan om grond en tuinhout af te voeren in de groen -en tuinafval container. Wilt u toch schoon grond afvoeren? Onze 3m³ containers en 6m³ containers kunt u wel huren om grond af te voeren. De 10m³ container te huren voor het recyclen van bouw -en sloopafval. De bouw -en sloopafvalcontainer mag gebruikt worden voor het afvoeren van puin, hout, metalen, kunststoffen, papier/karton, grof huisvuil en isolatiemateriaal. De ideale container dus wanneer er veel verschillende soorten afval vrijkomen bij uw renovatie. Het is echter niet toegestaan om deze container te gebruiken voor het afvoeren van asbest of andere gevaarlijk afval, vloeistoffen, grond, matrassen en batterijen. Wil u ook oude banken of meubels weggooien? Dan hebben wij ook een 10m³ container voor grof afval welke geschikt is voor banken, (tuin) meubilair, vloerbedekking, textiel, hout en metaal.

Heeft u een grote container nodig voor uw klus? Dan is onze afvalcontainer van 12m³ voor u misschien een betere optie. Gaat u juist aan de slag met een kleinere renovatie? Dan kunt u ook een container van 3m³ of 6m³ huren. Twijfel u welke container het meest geschikt is voor uw klus? Neem dan contact met ons op en wij helpen u met het maken van de juiste keuze voor een afvalcontainer.

 

Wat gebeurt er met mijn afval?

Wij vinden het belangrijk dat uw afval een duurzame nieuwe bestemming krijgt. Nadat de afvalcontainer is opgehaald worden de afvalstoffen omgezet tot grondstoffen en energiebronnen. Wij gebruiken innovatieve installaties om afvalstoffen te scheiden en ze om te zetten tot herbruikbare materialen. Zo wordt uw houtafval omgezet tot grondstof voor de houtindustrie en wordt groenafval omgezet tot compost. Voor elk type afval vinden wij een nieuwe duurzame bestemming om zo primaire grondstoffen te vervangen.