Klanten beoordelen ons met een 9,6
Incl. aflever- en ophaalkosten
Voor 15:00 besteld, volgende werkdag geleverd
Inclusief 8 weken huur
Bezorging in heel Nederland

10m³  gesloten container

Klep dicht

Afmeting 315 cm x 185 cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³  gesloten container

10m³  gesloten container

Afmeting 315 cm x 185 cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

Een gesloten container van 10m³ is erg geschikt voor een grotere renovatie. Doordat de container gesloten is kunnen andere mensen er geen afval in deponeren en is dus ideaal voor gebruik in een binnenstedelijk gebied. Bij Afvalcontainer Holland huur je deze container direct inclusief BTW, op- en afhaalkosten en 8 weken huur.

Afval
Houtafval 265,- Bestellen
Groen- en tuinafval 300,- Bestellen
Bouw- en sloopafval 495,- Bestellen
Grof afval 495,- Bestellen

De gesloten 10m³ container is geschikt voor de afvoer van hout, groen- en tuinafval grof afval en bouw- en sloopafval. Bij het plaatsen van uw bestelling maakt u de keuze voor welk type afval u de container wilt gebruiken. Twijfelt u welke container het meest geschikt is voor uw klus? Neem dan contact met ons op en wij helpen u met het maken van de juiste keuze voor een afvalcontainer.

 

Wat is mag wel en niet in een 10m³ gesloten container?

Wanneer u de 10m³ gesloten container huurt voor het afvoeren van hout, dan kunt u zowel geschilderd, onbeschilderd als verlijmd hout in de container deponeren. Om zoveel mogelijk afval in de container kwijt te kunnen raden wij u aan om houten planken horizontaal in de container te plaatsen en houten meubel uit elkaar te halen voordat u deze weggooit.

Voor een grotere verbouwing in uw tuin kunt u de 10m³ gesloten container voor groen- en tuinafval huren. Deze container is geschikt voor het afvoeren van onder andere takken, struiken en planten. Wilt u bij de renovatie van uw tuin ook grond afvoeren? Kies dan voor een grondcontainer van 3m³ of 6m³ voor de afvoer van schone grond.

Tenslotte is de 10m³ gesloten  container te huren voor bouw- en sloopafval of voor grof afval. Deze containers zijn zeer geschikt voor een verbouwing waarbij verschillende soorten afval vrijkomen. U kunt de bouw- en  sloopcontainer gebruiken voor het afvoeren van puin, hout, metalen, kunststoffen, papier/karton, grof huisvuil en isolatie. Het is niet toegestaan om asbest, gevaarlijk afval, vloeistoffen, grond, matrassen en batterijen in de container te deponeren. De grof afval container is geschikt voor banken, (tuin) meubilair, vloerbedekkingen, textiel, hout en metaal.

 

Wordt mijn afval gerecycled?

Wanneer de huurperiode voorbij is of wanneer de container eerder vol zit, wordt de container opgehaald en krijgt uw afval een duurzame nieuwe bestemming. Wij vinden het belangrijk dat afvalstoffen worden omgezet in nieuwe duurzame materialen.  Door gebruik te maken van innovatieve installaties kunnen wij afvalstoffen scheiden en bewerken tot duurzame grondstoffen of energiebronnen. Voor elk soort afval zoeken wij een nieuwe duurzame bestemming.