Klanten beoordelen ons met een 9,6
Incl. aflever- en ophaalkosten
Voor 15:00 besteld, volgende werkdag geleverd
Inclusief 8 weken huur
Bezorging in heel Nederland
12m³ container

12m³ container

Opperbaas

Afmeting 460 cm x 185 cm x 150 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

Onze grootste container van 12m³ is zeer geschikt wanneer u aan de slag gaat met een grote renovatie in en om uw huis. Bij Afvalcontainer Holland huurt u deze container inclusief 8 weken huur, btw én af- en ophaalkosten. Bestel de container vandaag voor 15:00 en hij wordt de volgende werkdag al geleverd.

Afval
Houtafval
Bestellen
Groen- en tuinafval
Bestellen
Bouw- en sloopafval
Bestellen
Grof afval
Bestellen

Voor welk afval kan ik een 12m³ container huren?

De grote container van 12m³ kunt u huren voor de volgende typen afval:

  • Hout
  • Groen- en tuinafval
  • Bouw- en sloopafval
  • Grof afval

Wij raden de houtcontainer aan als er u zowel geschilderd, onbeschilderd en/of verlijmd hout wilt deponeren. Om zo veel mogelijk hout kwijt te kunnen in de container raden wij aan houten planken horizontaal in de container te plaatsen en houten meubels uit elkaar te halen voordat u deze weggooit. Let op dat het niet toegestaan is om tuinhout, verbrand en verrot hout in deze container te gooien.

Voor een verbouwing in uw tuin kunt u kiezen voor de groen- en tuinafval container. Deze container is geschikt voor takken, struiken, planten, boomstammen, bladeren, riet en gras. Wanneer u ook schone grond uit uw tuin wilt weggooien, kunt u kiezen uit een grondcontainer van 3m³ of 6m³.

Tenslotte is de 12m³ container ook te huren voor bouw- en sloopafval of een container voor grof afval. Wanneer er veel verschillende soorten afval vrijkomen bij een renovatie is een van deze containers voor u de beste optie. In de bouw- en sloopafval container mag u puin, hout, metalen, kunststoffen, papier/karton, grof huisvuil en isolatiemateriaal deponeren. Het is echter niet toegestaan om de container te gebruiken voor asbest, gevaarlijk afval, vloeistoffen, grond, matrassen en batterijen. De grof afvalcontainer is geschikt voor banken, (tuin) meubilair, vloerbedekkingen, textiel, hout en metaal. 

Weet u niet zeker welke container het meest geschikt is voor uw klus? Neem dan contact met ons op en wij kunnen u adverteren welke container het beste past bij de verbouwing die u gaat uitvoeren.

Krijgt mijn afval een duurzame nieuwe bestemming?

Nadat wij de volle container hebben opgehaald zorgen wij dat uw afval een duurzame nieuwe bestemming krijgt. Door gebruik te maken van innovatieve installaties kunnen wij afvalstoffen scheiden en deze bewerken tot herbruikbare materialen. Zo wordt groenafval omgezet in compost en wordt biomassa gebruikt om brandstoffen te vervangen. Voor elk type afval zoeken wij een nieuwe duurzame bestemming.