Klanten beoordelen ons met een 9,6
Incl. aflever- en ophaalkosten
Voor 15:00 besteld, volgende werkdag geleverd
Inclusief 8 weken huur
Bezorging in heel Nederland

3m³ container

De spits-af-bijter

Afmeting 230 cm x 175 cm x 110 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m3-container

Onze 3m³ containers zijn zeer geschikt voor kleine renovaties. De container kan geplaatst worden op één parkeerplaats. Bij Afvalcontainer Holland huurt u een container inclusief 8 weken huur, BTW én aflever -en ophaalkosten.

Afval
 Puinafval 140,- Bestellen
Houtafval 180,- Bestellen
Groen- en tuinafval 165,- Bestellen
Bouw- en sloopafval 269,- Bestellen
Grondafval 310,- Bestellen
Grofafval 269,- Bestellen

Voor welk type afval kan ik een container van 3m³ gebruiken?

Onze 3m³ afvalcontainers zijn geschikt voor diverse type afval. Een container van 3m³ is in de meeste gevallen groot genoeg voor het afval dat vrijkomt bij bijvoorbeeld het slopen van een badkamer of een keuken. U kunt een 3m³ afvalcontainer huren voor:

  • Puin
  • Hout afval
  • Groen -en tuinafval
  • Bouw -en sloopafval
  • Grond afval
  • Grof afval

De 3m³ puin container is geschikt voor betonpuin, metselpuin, specie, dakpannen en kalkzandsteen. Het is niet toegestaan om deze container te gebruiken voor gasbeton, gips, asbest, roetverontreinigingen en dakgrind. De hout container kan gebruikt worden voor zowel geschilderd als onbeschilderd (hard) en verlijmd hout.

Wanneer u bezig bent met een verbouwing waar bij diverse soorten afval vrijkomen dan is de bouw -en sloopafval container de beste keuze. Deze container is geschikt voor de afvoer van puin, hout, metalen, kunststoffen, papier/karton, grof huisvuil en isolatiemateriaal. Deze container mag niet gebruikt worden voor asbest, gevaarlijk afval, vloeistoffen, grond, matrassen en batterijen. Heeft u ook kleine meubels om te deponeren? Huur dan een grof afval container van 3m³.

Een container nodig voor de renovatie van uw tuin? Kies dan voor de 3m³ groen -en tuinafval container voor het afvoeren van onder andere takken, struiken, planten en bladeren. In deze container mag u geen tuinhout of grond deponeren. Wilt u toch grond afvoeren? Kies dan voor de grondcontainer van 3m³ voor de afvoer van schoon grond.

Wilt u een andere type afval afvoeren of weet u niet goed welke container u moet kiezen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor een afvalcontainer. Is de 3m³ container niet groot genoeg voor uw klus? Kies dan voor de 6m³ container voor het afvoeren van uw afval.

 

Wat gebeurt er met mijn afval?

Wij vinden het belangrijk dat afval geen restmateriaal is, maar een duurzame vervanging voor primaire grondstoffen. Na het ophalen van de afvalcontainer worden de afvalstoffen gerecycled tot grondstoffen en energiebronnen. Hiervoor maken wij gebruik van innovatieve installaties om de afvalstoffen te scheiden en ze vervolgens te bewerken tot herbruikbare materie. Zo wordt groenafval omgezet tot compost en wordt hout gebruikt als grondstof voor de houtindustrie. Voor ieder type afval zoeken wij een nieuwe duurzame bestemming.