Hulp nodig? Bel nu naar 085 048 61 00
 • Klanten beoordelen ons met een 9,5
 • Incl. aflever- en ophaalkosten
 • Vandaag besteld, morgen geleverd
 • Inclusief 8 weken huur
 • Bezorging door heel Nederland

✓ Bezorging in heel Nederland.

✓ Zelf breng- en ophaalmoment kiezen.

✓ Vandaag besteld, morgen geleverd.

3m³ container huren

Bij Afvalcontainer Holland gaat een 3m³ container huren in 3 gemakkelijke stappen:

 1. Selecteer jouw soort container
 2. Voer je gegevens in
 3. Betaal gemakkelijk en veilig online

Bij Afvalcontainer Holland kun je verschillende soorten 3 kuub containers huren: Bouwafvalcontainer, tuinafval container, grond container, grofvuil container, houtcontainer en puincontainer. Hierdoor vind je bij ons altijd de 3m³ container die bij jouw klus past. Alle prijzen zijn inclusief 8 weken huur, BTW én aflever -en ophaalkosten. Wanneer je de 3m³ afvalcontainer vandaag besteld, wordt deze de volgende werkdag al geleverd.

Afval    
 Puinafval 160,- Bestellen
Houtafval 180,- Bestellen
Groen- en tuinafval 165,- Bestellen
Bouw- en sloopafval 290,- Bestellen
Grondafval 355,- Bestellen
Grofafval 290,- Bestellen

3m³ container afmetingen

De spits-af-bijter

3m³ container afmetingen: 230 cm x 175 cm x 110 cm

Onze 3m³ containers zijn zeer geschikt voor kleine renovaties. Zo is de 3 kuub container vaak perfect voor een kleine renovatie of verbouwing van een keuken of badkamer. De 3m³ container kan geplaatst worden op één parkeerplaats. Hierdoor kun je de 3m³ container vrijwel altijd vlak bij huis kwijt. De 3m³ container is 230cm lang, 175cm breed en 110cm hoog.

Voor welk type afval kan ik een container van 3m³ gebruiken?

Onze 3m³ afvalcontainers zijn geschikt voor diverse type afval. Je kunt een 3m³ afvalcontainer huren voor:

 • Puin
 • Hout afval
 • Groen -en tuinafval
 • Bouw -en sloopafval
 • Grond afval
 • Grof afval

De puincontainer 3m³ is geschikt voor betonpuin, metselpuin, specie, dakpannen en kalkzandsteen. Het is niet toegestaan om deze container te gebruiken voor gasbeton, gips, asbest, roetverontreinigingen en dakgrind.

Ga je aan de slag met hout? Dan is de hout container 3m³ de juiste keuze. Deze kan gebruikt worden voor zowel geschilderd als onbeschilderd (hard) en verlijmd hout.

Wanneer je bezig bent met een verbouwing waar bij diverse soorten afval vrijkomen dan is de bouwafval container 3m³ de beste keuze. Deze container is geschikt voor de afvoer van puin, hout, metalen, kunststoffen, papier/karton, grof huisvuil en isolatiemateriaal. Deze container mag niet gebruikt worden voor asbest, gevaarlijk afval, vloeistoffen, grond, matrassen en batterijen. Heb je ook kleine meubels om te deponeren? Huur dan een grofvuil container 3m³. Wil je zeker weten wat er wel en niet in een grofvuil container mag? Lees ons artikel hierover en voorkom onnodige boetes.

Een container nodig voor de renovatie van je tuin? Kies dan voor de tuinafval container 3m³ voor het afvoeren van onder andere takken, struiken, planten en bladeren. In deze container mag je geen tuinhout of grond deponeren. Wilt je toch grond afvoeren? Kies dan voor de grondcontainer 3m³ voor de afvoer van schoon grond.

Wil je een ander type afval afvoeren of weet je niet goed welke container je moet kiezen? Lees dan onze blog met 6 handige tips bij het huren van een afvalcontainer . Toch niet helemaal zeker over het formaat? Lees dan onze blog “Welk formaat afvalcontainer heb ik nodig?”. Je mag natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze voor een afvalcontainer.

Waar moet je op letten bij een 3m³ afvalcontainer huren?

Bij het huren van een 3 kuub afvalcontainer komen een aantal dingen kijken waar je misschien nog niet aan hebt gedacht. Om je hierbij te helpen hebben wij een aantal handige tips op een rijtje gezet:

 1.  Maak een inschatting van het soort en de hoeveelheid afval dat vrij gaat komen voordat je gaat verbouwen.
 2. Bekijk goed welke afvalstoffen in de soort 3m³ afvalcontainer mogen
 3. Onderzoek van te voren of je vergunningen nodig gaat hebben
 4. Zorg voor genoeg ruimte voor de plaatsing
 5. Vul de 3 kuub afvalcontainer niet te vol. Niet meer dan 20 cm boven de rand.

Heb je nog meer vragen over waar je op moet letten bij een container huren? Neem dan vooral contact met ons op. We helpen je graag met al je vragen! Je kunt ook nog meer lezen over de bovenstaande tips in onze 6 tips bij het huren van een afvalcontainer blog.

Waarom een 3 kuub container huren bij Afvalcontainer Holland?

Afvalcontainer Holland is onderdeel van Spelt Afvalinzameling, al 75 jaar een autoriteit in afvalinzameling met vestigingen in Nieuwveen, Heerenveen, Cuijk, Oisterwijk en Schiedam. Hierdoor kunnen wij snel jouw container leveren waar dan ook in Nederland. Bij Afvalcontainer Holland huur je gemakkelijk en snel een afvalcontainer inclusief 8 weken huur, BTW én aflever- en ophaalkosten. Nadat de huurperiode voorbij is, wordt de container bij jou thuis opgehaald en krijgt het afval een duurzame nieuwe bestemming. Na de inzameling verdelen wij jouw afval over zoveel mogelijk schone reststromen. Voor iedere reststroom zoeken wij een duurzame nieuwe bestemming. Sommige soorten afval kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden als brandstof om energie op te wekken of als fundatiemateriaal bij de aanleg van wegen! Meer weten over hoe wij jouw afval een duurzame herbestemming geven? Lees hier verder. 

3m³ container afleveren

Een 3m³ afvalcontainer afleveren doen wij de volgende werk dag wanneer je deze vandaag besteld. Zorg er goed voor dat je plek hebt gemaakt voor de 3 kuub container. Zo kun je bijvoorbeeld een parkeerplaats afzetten met lint of pionnen. Bekijk wel even goed of je een vergunning nodig hebt hiervoor. Onze chauffeur zal vervolgens de 3m³ container afleveren op de door jou aangegeven locatie.

3m³ container ophalen

Wij komen de 3m³ container ophalen op de dag die jij bij de bestelling aan ons doorgegeven hebt. Wil je toch een andere ophaaldag? Dit is geen probleem. Je kunt ons bellen of e-mailen om de nieuwe ophaaldatum aan ons door te geven. Wij zullen vervolgens een nieuw moment plannen op de 3m³ container op te halen. Mag de 3m³ container gewisseld worden voor een nieuwe 3m³ container? Ook dit is geen probleem. Bestel een nieuwe 3m³ container via deze website en geef bij de opmerkingen aan dat de 3m³ container gewisseld mag worden.

FAQ

Wij begrijpen dat bij een 3m³ container huren een aantal vragen opkomen. Om je te helpen met deze vragen te beantwoorden hebben wij een FAQ opgesteld. Bekijk onze FAQ om te kijken of jouw vraag daardoor beantwoord kan worden!

Hoe werkt het bestellen
Stap 1:
Kies het gewenste formaat van de container. Klik op het icoon, zoals hiernaast afgebeeld om gemakkelijk te zien welke afvalstromen wel of niet zijn toegestaan. Klik op het icoon “Bestel” achter de gewenste container.

Stap 2:
Aangekomen bij de winkelwagen controleer je of de gegevens kloppen en druk je op “Bestelling afronden”. Een kortingscode kun je hier ook invullen, deze wordt automatisch op de prijs toegepast. Voor korting codes houd je onze social media kanalen goed in de gaten.

Stap 3:
Vul jouw gegevens en afleveradres in. Nog niet zeker hoelang je de container wil huren? Dat is geen probleem, vul de afleverdatum in. Als deze datum later wijzigt kun je dat aan ons doorgeven via de mail (containers@spelt.nl) of telefoon (085-048 61 00). Als alles ingevuld is druk je op “Naar betalen”.

Stap 4:
Kies de gewenste betalingsmethode en rond de betaling af. Wanneer de betaling is afgerond, ontvang je een bevestiging en factuur via de mail. Tijdens je bestelling kun je altijd met jouw vragen terecht bij onze online chatbox. Ook via de e-mail en telefonisch zijn wij bereid om jouw vragen te beantwoorden.

Heb ik een account nodig?
Nee, een account is niet nodig om een bestelling te plaatsen. Het kan wel handig zijn als je regelmatig een container besteld. In jouw account vind je namelijk een factuuroverzicht.
Welke betalingsmogelijkheden zijn er?
Alle betaalmethodes die Afvalcontainer Holland aanbiedt zijn:

iDEAL
MasterCard
Visa
Maestro
V PAY
Via deze mogelijkheden kunt u de betaling op een veilige en betrouwbare manier afronden. Een iDEAL betaling is geheel gratis.

Kan de bestelling nog worden gewijzigd of geannuleerd?
Ja. Je kunt de wijziging per mail of telefonisch doorgeven, mits dit 24 uur voor de bestaande bestelling gebeurd. Wanneer je dit per mail doet, krijg je een bevestiging van de wijziging. Telefonisch wordt de wijziging meteen in behandeling genomen.

Wanneer je de container wilt annuleren, gelieve dit 48 uur voor de bestaande bestelling telefonisch doorgeven. De administratie zal contact met je opnemen om het bedrag te crediteren.

Ontvang ik een factuur?
Je ontvangt een factuur via de mail nadat de betaling is afgerond. Wanneer je een account hebt op Afvalcontainer Holland, kun je hier ook een overzicht vinden van al jouw facturen.
Zijn er bijkomende kosten?
Nee er zijn geen bijkomende kosten. Onze prijzen zijn all-in, inclusief BTW en aflever- en ophaalkosten.
9.5

Makkelijk, scherpe prijs en snel.

Het is eenvoudig om een order tot plaatsing van een container te maken, met de aflever / ophaal datum die jou schikt, ook is er tekst ruimte vrij invulbaar voor eventuele extra informatie b.v. dat je vlak voor de aflevering nog even gebeld wordt om bij de plaatsing aanwezig te zijn zodat hij daar staat waar jij hem wilt. Na betaling volgt direct de bevestiging. Het plaatsen en ophalen van de container geschiedt volgend de vooraf aangegeven datum, netjes en snel. P.s.: als je ter plaatsen erbij bent voorkom je een eventuele incorrecte plaatsing. Kortom : voor herhaling vatbaar
- Dolstra

Snelle levering prettig bedrijf om meet te werken.

Chauffeurs bellen altijd netjes even op dat ze er aan komen. Snelle levering Zeker een aanbeveling
- Houten
144 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10