Klanten beoordelen ons met een 9,6
Incl. aflever- en ophaalkosten
Voor 15:00 besteld, volgende werkdag geleverd
Inclusief 8 weken huur
Bezorging in heel Nederland

6m³ container

Popiejopie

Afmeting 365 cm x 185 cm x 110 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m3-container

Onze 6m³ container is zeer geschikt voor een renovatie in en om het huis. Bestel hem direct inclusief BTW, aflever- en ophaalkosten én 8 weken huur. Vandaag voor 15:00 besteld, is de volgende werkdag geleverd!

Afval
 Puinafval 155,- Bestellen
Houtafval 215,- Bestellen
Groen- en tuinafval 200,- Bestellen
Bouw- en sloopafval 378,- Bestellen
Grondafval 430,- Bestellen
Grofafval 378,- Bestellen

De 6m³ afval is geschikt voor diverse soorten afval. Bij het plaatsen van uw bestelling kiest u voor welk type afval u de container wilt gebruiken. De 6m³ is te huren voor:

  • Puin
  • Hout
  • Groen -en tuinafval
  • Bouw -en sloopafval
  • Grond afval
  • Grof afval

We raden uw aan om de container zo efficiënt mogelijk in te delen. Haal bijvoorbeeld meubels uit elkaar en leg houten planken horizontaal in de container zodat deze er niet bovenuit steken.

 

Wat mag er wel in de 6m³ container?

De 6m³ puin container is geschikt voor betonpuin, metselpuin, specie, dakpannen en kalkzandsteen. Heeft u veel hout afval? Kies dan voor de 6m³ houtcontainer voor het afvoeren van geschilderd, onbeschilderd en verlijmd hout. Wanneer u aan de slag gaat met een tuinrenovatie is de groen -en tuinafval container van 6m³ de beste keus. Deze container is namelijk geschikt voor het afvoeren van takken, struiken, planten, boomstammen, bladeren, riet en gras. Heeft u veel schoon grond dat afgevoerd kan worden? Huur dan de 6m³ grond container. De bouw -en sloopafvalcontainer is het meest geschikt voor klussen waarbij verschillende afvalmaterialen vrijkomen. In deze container mag u namelijk puin, hout, metalen, kunststoffen, papier/karton, grof huisvuil en isolatiemateriaal afvoeren. Wil u ook oude meubels afvoeren vanwege een verhuizing? Onze container voor grof afval mag u banken, (tuin)meubels, vloerbedekking, textiel, hout en metaal deponeren.

 

Wat mag er niet in de 6m³ container?

Het is niet toegestaan om de 6m³ puin container te gebruiken voor het afvoeren van gasbeton, gips, asbest, roetverontreinigingen en dakgrind. In de houtcontainer mag u geen tuinhout, verbrand of verrot hout afvoeren. Ook in de groen -en tuinafvalcontainer is het niet toegestaan om tuinhout af te voerenDaarnaast is het in de groen -en tuinafvalcontainer niet geschikt om grond af te voeren. Wilt u toch graag schoon grond afvoeren? Dan is een grond container voor u de beste keuze.

Hoewel de 6m³ bouw -en sloopafval container gebruikt kan worden voor verschillende soorten materialen, is deze container niet geschikt voor het afvoeren van asbest of ander gevaarlijk afval. Daarnaast mag deze container niet gebruikt worden voor vloeistoffen, grond, matrassen en batterijen. De grof afval container mag niet gebruikt worden voor wit goed, gevaarlijk afval, elektrische huishoudelijke apparaten en matrassen.

 

Welke 6m³ container is voor mij de beste keuze?

Weet u niet precies welke soorten afval allemaal vrijkomen bij uw renovatie of weet u niet tot welke categorie uw afval behoort? Neem dan contact met ons op en wij helpen u met het kiezen van de container die het meest geschikt is voor uw klus. Heeft u te veel afval voor de 6m³ container? Dan is de 10m³ afvalcontainer een betere keuze. Deze container kunt u gebruiken voor de afvoer van hout, groen- en tuinafval of bouw- en sloopafval.

 

Wat gebeurt er met mijn afval?

Voor ons is afval geen restmateriaal. In plaats daarvan zien wij afval als een duurzame vervanging voor primaire grondstoffen. Nadat uw 6m³ afvalcontainer is opgehaald worden uw restmaterialen omgezet tot grondstoffen en energiebronnen. Wij gebruiken innovatieve installaties om afvalstoffen te scheiden en ze vervolgens te bewerken tot gerecyclede materialen. Zo wordt biomassa ingezet als vervanger van brandstoffen en wordt groenafval omgezet in compost. Voor ieder type afval zoeken wij een nieuwe duurzame bestemming.