Hulp nodig? Bel nu naar 085 048 61 00
  • Klanten beoordelen ons met een 9,5
  • Incl. aflever- en ophaalkosten
  • Vandaag besteld, morgen geleverd
  • Inclusief 8 weken huur
  • Bezorging door heel Nederland

Container huren Heerenveen

Wilt u een container huren in Heerenveen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Hier huurt u eenvoudig een container voor het soort afval dat u af wilt laten voeren. Een container huren in Heerenveen gaat bij Afvalcontainer Holland in 3 eenvoudige stappen. Wij zijn in heel Nederland actief en streven ernaar om morgen een afvalcontainer bij u te kunnen bezorgen wanneer u vandaag besteld.

Vind jouw container

Kies een container

3m³ container

Afmeting 230 cm x 175 cm x 110 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

Afmeting 365 cm x 185 cm x 110 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

Afmeting 360 cm x 185 cm x 155 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ gesloten container

Afmeting 315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

12m³ container

Afmeting 460 cm x 185 cm x 150 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Vergunning voor afvalcontainer Heerenveen

U heeft geen vergunning nodig wanneer een container op uw eigen terrein komt te staan, zoals de tuin of de oprit. Nu is juist daar vaak geen ruimte voor, zeker in Heerenveen. Het is dan wenselijk dat de afvalcontainer geplaatst wordt op een parkeervak of de stoep. In Heerenveen moet je bij het plaatsen van een afvalcontainer op een deel van de openbare ruimte (de weg, de straat, de stoep of in het groen) altijd een vergunning aanvragen. Deze moet minimaal 2 weken voor plaatsing worden aangevraagd.  Voor een aanvraag voor het gebruiken van grond in de openbare ruimte betaal je minimaal € 0,15 per m2 per week en minstens € 36,45. Ook wordt € 76,50 in rekening gebracht voor het in behandeling van de aanvraag. Voor meer informatie raden we u aan zelf even op de pagina van de gemeente Heerenveen te kijken. Heeft u al een omgevingsvergunning aangevraagd voor een verbouwing? Dan valt het afvoeren en plaatsen van een afvalcontainer hier vaak binnen. Wij raden u wel aan om dit nog even na te bellen.

Afvalcontainer Heerenveen

Er zijn diverse soorten afvalcontainers te huren in Heerenveen. We hebben een puinbak voor schoon puin zoals stenen, beton, badkamertegels, dakpannen, grind, metselresten, porselein en keramiek. Meer informatie voor het huren van een puincontainer in Heerenveen vindt u hier. Heeft u gemengd afval? Dan is een bouwbak de beste optie. Hierin kunt elk soort gemengd (bouw)afval stoppen. De kleinste puinbak die wij leveren is 3m³. Deze bak is iets duurder dan een bigbag die maar een derde van deze inhoud heeft (1m³). Omdat u er vanuit wilt gaan dat al uw afval in de bak past leveren we geen (te) kleine big bags, maar wel containers voor een voordelige prijs. Naast een puinbak leveren we ook bakken voor houtafval, Groen- en tuinafval, Bouw- en sloopafval, Grondafval en Grofvuil.

Container huren prijzen Heerenveen

Bij Afvalcontainer Holland containerverhuur huurt u gemakkelijk en snel een container inclusief 8 weken huur, BTW én aflever- en ophaalkosten. Nadat de huurperiode voorbij is, wordt de container bij u thuis in Heerenveen opgehaald en krijgt uw afval een duurzame nieuwe bestemming. Zo verwerken wij puinafval naar menggranulaat en groenafval tot compost. Zo verwerken wij bijna 100% van uw afval naar een nieuwe duurzame bestemming. Alle prijzen op de website inclusief aflever- en ophaalkosten. U betaalt veilig en snel online met iDeal zonder borg te betalen, zo komt u niet voor verrassingen te staan. Er zijn verschillende formaten afvalcontainers te huur in Heerenveen.

Bouwafval Heerenveen

In het drukke Heerenveen kan het onhandig zijn om uw bouw- en sloopafval netjes te kunnen afvoeren. Om vele ritten met een aanhanger te voorkomen is het handig om een bouwafval container te huren zodat u deze zorg kwijt bent. U bestelt eenvoudig een afvalcontainer op een gewenste datum en wij plaatsen deze voor uw deur. Zo kunt u zorgeloos uw bouw- en sloopafval in deze bak storten en we halen deze op wanneer u wilt. Dat bespaart u een hoop ritten, tijd en zorgen over het storten van uw afval.

Bouw container huren Heerenveen

Een bouw container huren in Heerenveen doet u omdat u meerdere soorten afval wilt gaan afvoeren. De bouw containers zijn uitermate geschikt voor een grote verbouwing waarbij veel verschillende afvalmaterialen vrijkomen. Denk hierbij aan hout, metalen, kunststoffen, papier, karton, glas en isolatiemateriaal. Er zijn ook materialen die niet in de bouw container mogen. Een bouw container kunt u huren in vijf verschillende formaten, van 3m³ tot 12m³. Bij Afvalcontainer Holland huurt u deze container inclusief 8 weken huur, BTW en op- en afhaalkosten. Bekijk alle mogelijkheden voor een bouw container huren in Heerenveen. 

Grofvuil container Heerenveen

Gaat u een woning, pand of andere ruimte ontruimen, dan kunt het afval dat hier uitkomt in een grofvuil container kwijt. We leveren grofvuil containers zelfs in het centrum van Heerenveen. Bespaar uzelf de moeite van het transport en laat een grofvuil container bij u voor de deur in Heerenveen bezorgen. U kunt deze container vullen met al het huisafval dat u kwijt wilt. Dit afval mag in een grofvuil container: oude meubels, zoals kasten, banken, tafels en stoelen.

Gebruiksvoorwerpen zoals een strijkijzer, pannen, servies, bestek, lampen, prullenbak of ander groot plastic. Woonaccessoires zoals gordijnen, raamdecoratie, muurdecoratie, vloerkleed, speelgoed, fotolijstjes, potten, bakken en kapstokken. Zelfs elektrische apparaten mogen in een grofvuil container. Koelkasten en vriezers bevatten een chemische vloeistof en mogen niet in de container. U kunt de gemeente van Heerenveen raadplegen waar u met dit afval terecht kunt.

Container grofvuil huren Heerenveen

Een grofvuil container huren in Heerenveen kan in vijf verschillende formaten, van 3m³ tot 12m³. . Bij Afvalcontainer Holland huurt u deze container inclusief 8 weken huur, BTW en op- en afhaalkosten. In deze container mag u diverse soorten afval afvoeren en is dus zeer geschikt wanneer u uw huis grondig gaat opruimen of gaat verhuizen. U mag bijvoorbeeld hout, textiel en metalen gemengd in de container deponeren. Bekijk alle mogelijkheden voor een container grofvuil huren in Heerenveen.

Houtcontainer Heerenveen

Heeft u alleen houtafval? Dan is een container voor houtafval perfect voor u. Een houtcontainer is uitsluitend voor houtafval. Een houtcontainer kan uitermate handig zijn voor als u bijvoorbeeld een renovatie doet. De materialen die in een houtcontainer mogen zijn: geschilderd hout, onbeschilderd hout en verlijmd hout. Zo kunt u dus denken aan bijvoorbeeld kozijnen, deuren of oude meubels. 

Houtafval container huren Heerenveen

Een houtafval container huren in Heerenveen kan in vijf verschillende formaten, van 3m³ tot 12m³. Bij Afvalcontainer Holland huurt u deze container inclusief 8 weken huur, BTW en op- en afhaalkosten. In deze container mag uitsluitend houtafval. Bekijk alle mogelijkheden voor een houtafval container huren in Heerenveen.

Tuinafval container Heerenveen

Een tuinafval container is perfect voor als u aan de slag gaat aan een renovatie in uw tuin. In deze container kunt u gemengd tuinafval kwijt. In een tuinafval, ook wel groenafval genoemd, container kunt u het grootste gedeelte van uw tuinafval kwijt. Denk hierbij aan: takken, struiken, planten, boomstammen, bladeren, riet en gras. 

Tuinafval container huren Heerenveen

Een tuinafval container huren in Heerenveen kan in vijf verschillende formaten, van 3m³ tot 12m³. Bij Afvalcontainer Holland kunt u een container groenafval huren inclusief 8 weken huur, BTW en op- en afhaalkosten. Bekijk alle mogelijkheden voor een tuinafval container huren in Heerenveen.

Grond afvoeren Heerenveen

Een grondafval container is een container voor grondafval . In de grondafval container mag uitsluitend schoon grond. Let er dus bij op dat de grond niet gemengd is met andere materialen. Bij schoon grond kunt u denken aan zand, veen en aarde. Ter voorbeeld mag er dus geen puin of takken tussen de grond zitten. 

 Grondafval container huren Heerenveen

 Een grondafval container kunt u in Heerenveen huren in vijf verschillende formaten, van van 3m³ tot 12m³. Bij Afvalcontainer Holland huurt u deze container inclusief 8 weken huur, BTW en op- en afhaalkosten. Bekijk alle mogelijkheden voor een grondafval container huren in Heerenveen.

Puincontainer Heerenveen

Een puincontainer wordt gebruikt tijdens renovaties waarbij veel steenachtig materiaal vrijkomt. De materialen die in een puincontainer mogen zijn: Betonpuin, Metselpuin (stenen), Specie, Dakpannen, Kalkzandsteen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan badkamertegels, betontegels of bakstenen.

Puincontainer huren Heerenveen

Een puincontainer huren in Heerenveen kan in vijf verschillende formaten, van 3m³ tot 12m³. Bij Afvalcontainer Holland huurt u deze container inclusief 8 weken huur, BTW en op- en afhaalkosten. Bekijk alle mogelijkheden voor een puincontainer huren in Heerenveen.