Hulp nodig? Bel nu naar 085 048 61 00
  • Klanten beoordelen ons met een 9,5
  • Incl. aflever- en ophaalkosten
  • Vandaag besteld, morgen geleverd
  • Inclusief 8 weken huur
  • Bezorging door heel Nederland

10m³ container – bouw- en sloopafval

Huur direct een 10m³ container voor bouw- en sloopafval. Bij Afvalcontainer Holland huurt u deze container inclusief BTW, aflever- en ophaalkosten en 8 weken huur.

500,-

500,-

Een 10m³ bouw- en sloopafval container huren?

Bij Afvalcontainer Holland huurt u snel en gemakkelijk een bouw- en sloopafval container van 10m³ voor het afvoeren van verschillende afvalmaterialen. Dit formaat bouw- en sloopafval container is zeer geschikt voor grote verbouwingen in en om het huis waarbij allerlei afval vrijkomt. Er mogen dan ook verschillende afvalsoorten in de container die vrijkomen bij verbouwingen.

 

Wel toegestaan

Niet toegestaan

Hout Asbest
Metalen Gevaarlijk afval
Kunststoffen Vloeistoffen
Papier/karton Grond
Glas Matrassen
Isolatiemateriaal Batterijen
Dakafval (max. 5% door bouwafval, mag geen asbest bevatten)

 

Wilt u wel grond afvoeren? Dan beschikken wij ook over grond containers in diverse afmetingen. Voor het afvoeren van puin kunt u kiezen voor een puin container. De bouw- en sloopafval container van 10m³ kan gebruikt worden wanneer u meerdere ruimtes gaat verbouwen, zoals de keuken en badkamer. Gaat u aan de slag met kleinere renovaties? Dan bieden wij ook bouw- en sloopafval containers van 3m³ en van 6m³. Daarnaast bieden wij ook een gesloten container van 10m³ en onze grootste container van 12m³.

Wat gebeurt er met mijn afval?

Nadat de bouw- en sloopafval container bij u thuis is opgehaald wordt er een duurzame nieuwe bestemming gekozen voor uw afval. We sorteren al uw afval na inzameling over zo veel mogelijk reststromen. Voor al deze verschillende reststromen zoeken wij een duurzame nieuwe bestemming. Zo kan uw bouwafval bijvoorbeeld worden gebruikt om energie op te wekken of als fundatiemateriaal bij de aanleg van wegen!