Hulp nodig? Bel nu naar 085 048 61 00
  • Klanten beoordelen ons met een 9,5
  • Incl. aflever- en ophaalkosten
  • Vandaag besteld, morgen geleverd
  • Inclusief 8 weken huur
  • Bezorging door heel Nederland

10m³ gesloten container – bouw- en sloopafval

Huur een gesloten bouw- en sloopafval container van 10m³ bij Afvalcontainer Holland inclusief BTW, aflever -en ophaalkosten en 8 weken huur. Deze container is geschikt voor diverse soorten bouwafval.

510,-

510,-

Voor welk afval is een gesloten 10m³ bouw- en sloopafval container geschikt?

Bij een renovatie komt er vaak veel sloopafval vrij. Denk hierbij bijvoorbeeld hout, isolatiemateriaal en glas. Deze materialen mag u allemaal deponeren in de gesloten 10m³ container voor bouw- en sloopafval. Een gesloten container is geschikt voor binnenstedelijk gebied omdat anderen geen afval in uw container kunnen deponeren. Een bouw- en sloopafval container mag gebruikt worden voor de volgende soorten afval.

 

Wel toegestaan

Niet toegestaan

Hout Asbest
Metalen Gevaarlijk afval
Kunststoffen Vloeistoffen
Papier/karton Grond
Glas Matrassen
Isolatiemateriaal Batterijen
Dakafval (max. 5% door bouwafval, mag geen asbest bevatten)

 

Wanneer een gesloten 10m³ bouw- en sloopafval container huren?

Wanneer u een grote verbouwing of renovatie voor de boeg heeft is de gesloten 10m³ bouw- en sloopafval container de geschikte container voor uw klus. Voor nog grotere verbouwingen hebben wij ook containers van 12m³. Voor kleinere verbouwingen hebben we daarnaast containers van 3m³ en 6m³. Denkt u dat een gesloten container van 10m³ een goede grootte is voor uw verbouwing? Dan kunt u deze direct online bestellen.

Wat gebeurt er met mijn afval?

Wanneer de huurperiode voor de 10m³ gesloten bouw- en sloopafval container voorbij is, halen wij de container bij u thuis op. Is de container eerder vol? Dan kan deze ook eerder opgehaald worden. Nadat de container is opgehaald, gaan wij aan de slag het verdelen van uw afval over zo veel mogelijk reststromen. Voor ieder van deze reststromen zoeken wij een duurzame nieuwe bestemming. Zo kan uw sloopafval bijvoorbeeld gebruikt worden als brandstof of als fundatiemateriaal bij de aanleg van wegen.