Hulp nodig? Bel nu naar 085 048 61 00
  • Klanten beoordelen ons met een 9,5
  • Incl. aflever- en ophaalkosten
  • Vandaag besteld, morgen geleverd
  • Inclusief 8 weken huur
  • Bezorging door heel Nederland

10m³ gesloten container – groen- en tuinafval

Een gesloten groen- en tuinafval container van 10m³ huren? Bij Afvalcontainer Holland bestelt u deze handige container voor houtafval gemakkelijk online voor 8 weken.

255,-

255,-

Welk afval mag er in een gesloten groen- en tuinafval container van 10m³?

Gaat u aan de slag met een grote klus in uw tuin? Een gesloten container is speciaal voor binnenstedelijk gebied, zodat anderen er geen afval in kunnen deponeren. Een gesloten 10m³ container voor groen- en tuinafval mag gebruikt worden voor de volgende soorten groen afval

 

Wel toegestaan

Niet toegestaan

Takken Grond
Struiken Tuinhout
Planten
Boomstammen
Bladeren
Riet
Gras

 

Deze container is erg geschikt voor grote tuinverbouwingen waarbij veel tuinafval vrijkomt. Denk hierbij aan een tuinverbouwing of onderhoud aan een grote tuin. Kleinere tuinwerkzaamheden voor de boeg? Wij hebben ook groen- en tuinafval containers van 3m³ en 6m³ die meer geschikt zijn voor kleinere tuinen. Twijfelt u welk formaat container het meest geschikt is voor uw klus? Dan kunt u de volgende vuistregel gebruiken: er passen 10 volle kruiwagens van 100 liter aan tuinafval in 1m³. In de 10m³ gesloten groen- en tuinafval container kunt u dus ongeveer 100 kruiwagens met afval kwijt.

Gaat u aan de slag met een grotere tuinverbouwing waarbij ook veel graafwerkzaamheden zullen zijn? Dan is onze grond container een goede aanvulling. Deze container kun u huren voor het afvoeren van grond afval dat vrijkomt bij graven in uw tuin. Grond mag niet in de groen- en tuinafval container, dus bij graafwerkzaamheden is een grond container wel nodig.

Wat gebeurt er met mijn afval?

Nadat de gesloten 10m³ groen- en tuinafval container bij u thuis is opgehaald wordt het tuinafval rechtstreeks afgevoerd. Uw groen- en tuinafval zal vervolgens worden verwerkt tot compost. Zo blijft groen afval dus ook groen. Dit compost kan vervolgens bij meerdere andere projecten gebruikt.