Hulp nodig? Bel nu naar 085 048 61 00
  • Klanten beoordelen ons met een 9,5
  • Incl. aflever- en ophaalkosten
  • Vandaag besteld, morgen geleverd
  • Inclusief 8 weken huur
  • Bezorging door heel Nederland

3m³ container – bouw- en sloopafval

Bij Afvalcontainer Holland huurt u gemakkelijk en snel een bouw- en sloopafval container van 3m³. Deze container mag 8 weken blijven staan, zodat u voldoende tijd heeft om al uw bouwafval in de container te deponeren.

280,-

280,-

Voor wie is een 3m³ bouw- en sloopafval container geschikt?

Gaat u aan de slag met een kleine verbouwing in huis waarbij verschillende afvalsoorten vrijkomen? Dan is een 3m³ bouw- en sloopafval container de geschikte keuze voor uw klus. Er mogen verschillende afvalstromen in deze container gedeponeerd worden. In de tabel ziet u om welke soorten afval het gaat.

Wel toegestaan

Niet toegestaan

Hout Asbest
Metalen Gevaarlijk afval
Kunststoffen Vloeistoffen
Papier/karton Grond
Glas Matrassen
Isolatiemateriaal Batterijen
Dakafval (max. 5% door bouwafval, mag geen asbest bevatten)

 

Voordat u aan de slag gaat met renoveren is het goed om te bedenken welke soorten afval u allemaal wilt weggooien. Blijkt dat u alleen maar houtafval wilt weggooien? Dan is een houtafval container van 3m³ wellicht een betere optie voor u. Is de bouw- en sloopafval container de container die het beste bij uw renovatie past? Dan kunt u deze direct online bestellen. Containers die voor 15:00 uur besteld zijn, kunnen de volgende werkdag al geleverd worden. Gaat u aan de slag met een grotere verbouwing? Dan hebben wij containers van 10m³ en 12m³ voor u. De container van 10m³ is verkrijgbaar in een open en een gesloten uitvoering.

Een 3m³ bouw- en sloopafval container huren bij Afvalcontainer Holland

Bij Afvalcontainer Holland huurt u gemakkelijk en snel een bouw- en sloopafval container van 3m³. De container mag 8 weken bij u thuis blijven staan. Na 8 weken is de huurperiode voorbij en komen wij de container weer netjes bij u thuis ophalen. Mocht de container eerder vol zijn, dan kunt u contact met ons opnemen en dan komen wij de volle container ophalen. Als u nog een container nodig heeft, kunt u deze gemakkelijk online bestellen. Nadat wij al uw afval hebben ingezameld gaan we aan de slag met het recyclen van het afval. Uw afval wordt over zoveel mogelijk schone reststromen verdeeld. Voor elke reststroom zoeken wij een duurzame nieuwe bestemming.