Hulp nodig? Bel nu naar 085 048 61 00
  • Klanten beoordelen ons met een 9,5
  • Incl. aflever- en ophaalkosten
  • Vandaag besteld, morgen geleverd
  • Inclusief 8 weken huur
  • Bezorging door heel Nederland

3m³ container – groen- en tuinafval

Een container voor groen- en tuinafval van 3m³ huren? Bij Afvalcontainer Holland bestelt u deze container voor verschillende soorten afval uit uw tuin gemakkelijk online voor 8 weken.

160,-

160,-

Tuinafval container van 3m³ huren

Heeft u een kleine tuin en gaat u aan de slag met een tuinverbouwing? Dan raden wij aan om een groen- en tuinafval container van 3m³ te huren voor al het afval dat hierbij vrijkomt. Als er vooral grond vrijkomt bij uw verbouwing kunt u beter kiezen voor een grond container van 3m³ of 6m³. De container voor groen- en tuinafval is geschikt voor de volgende soorten afval:

Wel toegestaan

Niet toegestaan

Takken Grond
Struiken Tuinhout
Planten
Boomstammen
Bladeren
Riet
Gras

 

Een 3m³ groen- en tuinafvalcontainer is dus zeer geschikt voor een renovatie aan een kleine tuin. Heeft u een grotere tuin? Dan is een van onze tuinafval containers van 6m³, 10 m³ of 12 m³ wellicht meer geschikt. Om te weten welke container het meest geschikt is voor het opknappen van uw tuin, kunt u de volgende vuistregel gebruiken: er passen 10 volle kruiwagens van 100 liter in 1m³. Wij adviseren om het groenafval goed klein te maken en aan te duwen om de ruimte efficiënt te benutten.

Het ophalen van uw 3m³ groen- en tuinafval container

Na de huurperiode van 8 weken halen wij de container bij u thuis op. Als de container al eerder vol is kunnen wij deze eerder komen ophalen. Heeft u toch nog meer afval dat niet past? Plaats dan een nieuwe bestelling online zodat we meteen een nieuwe container kunnen meenemen. Bij Afvalcontainer Holland proberen we altijd zo veel mogelijk afval te recyclen. Gelukkig is groen- en tuinafval volledig herbruikbaar. Zodra we de container bij u hebben opgehaald gaan we dan ook aan de slag om de inhoud te verwerken tot compost. Zo blijft groen afval dus ook groen.