Hulp nodig? Bel nu naar 085 048 61 00
  • Klanten beoordelen ons met een 9,7
  • Incl. aflever- en ophaalkosten
  • Vandaag besteld, morgen geleverd
  • Inclusief 8 weken huur
  • Bezorging door heel Nederland

3m³ container – grof afval

De 3m³ grof afval container is geschikt voor diverse soorten afval. Huur deze container nu voor 8 weken inclusief BTW en op- en afhaalkosten door een online bestelling te plaatsen.

280,-

280,-

Wat mag er in een 3m³ grof afval container?

De grof afval container van 3m³ is zeer geschikt als u gaat opruimen in huis en verschillende materialen wilt recyclen. Zo mag u bijvoorbeeld (tuin)meubels, textiel en metalen in deze container deponeren. Ga voordat u een 3m³ grof afval container bestelt goed na of deze container het meest geschikt is voor uw klus. Heeft u bijvoorbeeld alleen houtafval? Dan kunt u beter een hout container huren. In de tabel kunt u zien welke materialen er in deze container gedeponeerd mogen worden.

 

Wel toegestaan

Niet toegestaan

Banken Witgoed
(Tuin)meubels Gevaarlijk afval
Vloerbedekking max. 10% door grof afval Elektrische huishoudelijke apparaten
Textiel Matrassen
Hout
Metalen

 

Is een 3m³ grof afval container geschikt voor mijn klus?

Gaat u enkele kamers in uw huis eens flink opruimen? Dan is een grof afval container van 3m³ waarschijnlijk groot genoeg. Gaat u het hele huis opruimen? Dan kunt u bij ons ook terecht voor grotere grof afval containers. De grof afval containers zijn beschikbaar in formaten van 3 tot 12m³. De container van 10m³ is zelfs verkrijgbaar in een gesloten uitvoering. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor uw grof afval container.

Het ophalen van uw grof afval container

Nadat de huurperiode van 8 weken voorbij is, komen wij de container bij u thuis ophalen. Wanneer de container eerder vol is, kunnen wij deze eerder komen ophalen. Mocht u een nieuwe container nodig hebben, dan kunt u deze gemakkelijk online bestellen. Nadat wij de container hebben opgehaald gaan we uw afval recyclen. Voor elk type afval gaan wij op zoek naar een duurzame nieuwe bestemming.