Hulp nodig? Bel nu naar 085 048 61 00
  • Klanten beoordelen ons met een 9,5
  • Incl. aflever- en ophaalkosten
  • Vandaag besteld, morgen geleverd
  • Inclusief 8 weken huur
  • Bezorging door heel Nederland

6m³ container – groen- en tuinafval

Een container voor groen- en tuinafval van 6m³ huren? Bij Afvalcontainer Holland bestelt u deze handige container voor al uw tuinafval gemakkelijk online voor 8 weken.

200,-

200,-

Tuinafval container van 6m³ huren

Gaat u flink aan de slag in uw tuin? Dan kunt u een groen- en tuinafval container van 6m³ huren voor het afval uit uw tuin. Als er vooral grond vrijkomt bij uw klus adviseren wij een grond container aan van 3m³ of 6m³. Niet al het afval uit uw tuin is namelijk toegestaan in de groen- en tuinafval container. Bekijk hier welk afval u mag deponeren in de container.

Wel toegestaan

Niet toegestaan

Takken Grond
Struiken Tuinhout
Planten
Boomstammen
Bladeren
Riet
Gras

 

Een 6m³ groen- en tuinafvalcontainer is geschikt voor een grote renovatie aan een kleine tuin of jaarlijkse klusjes in een grote tuin. Heeft u een kleinere klus voor de boeg? Dan zou onze tuinafval container van 3m³ groot genoeg moeten zijn. Om te berekenen welke container het meest geschikt is, kunt u de volgende vuistregel gebruiken: er passen 10 volle kruiwagens van 100 liter in 1m³. De 6m³ groen- en tuinafval container heeft dus ongeveer de inhoud van 60 volle kruiwagens. Denk goed na over de hoeveelheid tuinafval die bij uw klus vrij gaat komen.

Het ophalen van uw 6m³ groen- en tuinafval container

Na de huurperiode van 8 weken zal de container bij u thuis opgehaald worden. Mocht de container eerder vol zijn, kunnen wij de container ook eerder ophalen. Bij Afvalcontainer Holland hechten we veel waarde aan het recyclen van uw afval. Gelukkig is groen- en tuinafval volledig herbruikbaar. Nadat we de container hebben opgehaald gaan we dan ook aan de slag om de inhoud te verwerken tot compost. Zo blijft uw groen afval dus ook groen.