Hulp nodig? Bel nu naar 085 048 61 00
  • Klanten beoordelen ons met een 9,5
  • Incl. aflever- en ophaalkosten
  • Vandaag besteld, morgen geleverd
  • Inclusief 8 weken huur
  • Bezorging door heel Nederland

6m³ container – schoonpuin

Een puin container van 6m³ huren? Dan bent u bij Afvalcontainer Holland aan het juiste adres. Bestel deze handige container voor steenachtige materialen gemakkelijk online.

175,-

175,-

Welk afval mag in een puin container van 6m³?

Gaat u aan de slag met een redelijk grote renovatie waarbij veel steenachtige materialen vrijkomen? De meeste soorten steenachtig puin mogen in deze 6m³ container, maar bekijk goed de tabel voor de toegestane materialen in deze container.

Wel toegestaan

Niet toegestaan

Betonpuin Gasbeton
Metselpuin (stenen) Gips
Specie Asbest
Dakpannen Roetverontreinigingen
Kalkzandsteen Dakgrind

 

Bij klussen waarbij bakstenen, betonpuin en metselpuin worden gesloopt is de puin container erg geschikt. Een puin container van 6m³ is een goed formaat voor een redelijk grote verbouwing. Een kleinere verbouwing voor de boeg? Wij hebben ook een puin container van 3m³ waar minder puin in kan, maar die wel goedkoper is. Denk goed na over de hoeveelheid puin die vrij zal komen bij de klus. Bij puin zijn het al snel grote stukken die veel plek in een container opnemen.

Gaat u aan de slag met een uitgebreide verbouwing waarbij naast puin ook andere materialen vrijkomen? Dan is onze bouw- en sloopcontainer wellicht een betere optie voor u. In deze container is naast puin ook ander sloopafval toegestaan. Dit type container is beschikbaar in vijf verschillende formaten, waaronder ook de 6 m³ bouw- en sloopcontainer.

Waarom een 6m³ puin container huren bij Afvalcontainer Holland?

De 6m³ puin container is te huur bij Afvalcontainer Holland inclusief 8 weken huur en aflever- en ophaalkosten. Daarnaast is de prijs inclusief BTW. Heeft u spoedig een container nodig? Als u voor 15:00 bestelt, wordt de container de volgende werkdag al bij u thuis afgeleverd. Afvalcontainer Holland hecht er veel waarde aan dat afval gerecycled wordt als dit mogelijk is. Het toegestane puinafval is dan ook volledig recyclebaar. Nadat de container is opgehaald bij u thuis wordt het puin gebroken in kleine stukjes. Dit menggranulaat kan hergebruikt worden als fundatiemateriaal voor bijvoorbeeld wegen. Zo krijgt uw afval een nieuwe bestemming.