Klanten beoordelen ons met een 9,6
Incl. aflever- en ophaalkosten
Voor 15:00 besteld, volgende werkdag geleverd
Inclusief 8 weken huur
Bezorging in heel Nederland

✓ Bezorging in heel Nederland.

✓ Zelf breng- en ophaalmoment kiezen.

✓ Voor 15:00 besteld, volgende werkdag geleverd.

Tuinafval container

Een tuinafval container is perfect voor het afvoeren van tuinafval als bladeren en takken. Tuinafval en groenafval zijn afvalstromen welke ontstaan bij bijvoorbeeld het onderhouden van de tuin. Het is afval dat vrijkomt tijdens de klus of wat er overblijft nadat de klus gedaan is. Bij Afvalcontainer Holland kun je gemakkelijk een tuinafval container huren in 3 stappen:
1. Selecteer jouw formaat
2. Voer je gegevens in
3. Betaal gemakkelijk en veilig online

Tuinafval containers, ook wel groenafval containers genoemd, zijn te huren bij ons in vier formaten: 3m³. 6m³, 10m³, 10m³ gesloten en 12m³. Alle prijzen zijn inclusief 8 weken huur, BTW én aflever -en ophaalkosten. Wanneer je de tuinafval container voor 15:00 bestelt, wordt deze de volgende werkdag al geleverd. Je krijgt daarbij ook nog eens een laagste prijsgarantie!

Waar staan wij voor?

✔ voor 15:00 besteld, volgende werkdag geleverd
✔ Bepaal zelf je breng- en ophaaldag
Incl. aflever- en ophaalkosten
✔ Inclusief 8 weken huur
✔ Bezorging in heel Nederland

Kies een formaat

3m³ container

Afmeting 230 cm x 175 cm x 110 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Groen- en tuinafval    
3m³ 160,- Bestellen
Meest gekozen

6m³ container

Afmeting 365 cm x 185 cm x 110 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Gemiddelde verbouwing

Past op één parkeerplaats

Groen- en tuinafval    
6m³ 200,- Bestellen

10m³ container

Afmeting 360 cm x 185 cm x 155 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Gemiddelde tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Groen- en tuinafval    
10m³ 250,- Bestellen

10m³ gesloten container

Afmeting 315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Gemiddelde tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Groen- en tuinafval
10m³ gesloten 265,- Bestellen

12m³ container

Afmeting 460 cm x 185 cm x 150 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Groen- en tuinafval
12m³ 295,- Bestellen

Hulp nodig bij het vinden van het juiste formaat tuinafval container?

Een tuin- en groenafval container huren is niet iets wat de meeste mensen dagelijks doen. We snappen daarom dat dit een lastige keuze is. Om je hierbij te helpen raden we je aan om onze blog te lezen met zes praktische tips daarin. Je mag natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen, dan helpen wij je bij het kiezen van het juiste formaat.

Vind het juiste formaat!

Wat mag er in een tuinafval en groenafval container?

Ga je aan de slag met jouw tuin? Dan is een tuinafval container voor jou de beste keuze. In een tuinafval container mag je verschillende soorten tuinafval die vrijkomen bij het onderhouden van een tuin deponeren.

Wel toegestaan

Niet toegestaan

Takken Grond
Struiken Tuinhout
Planten
Boomstammen
Bladeren
Riet
Gras

Waar moet je op letten bij een tuinafval container huren?

Bij het huren van een tuinafval container komen een aantal dingen kijken waar je misschien nog niet aan hebt nagedacht. Om je hierbij te helpen hebben wij een aantal handige tips op een rijtje gezet:

  1.  Maak een inschatting van het soort en de hoeveelheid afval dat vrij gaat komen voordat je gaat verbouwen.
  2. Bekijk goed welke afvalstoffen in de container mogen
  3. Onderzoek van te voren of je vergunningen nodig gaat hebben
  4. Bedenk van te voren of je een gesloten of open container wilt
  5. Zorg voor genoeg ruimte voor de plaatsing
  6. Vul de afvalcontainer niet te vol

Heb je nog meer vragen over waar je op moet letten bij een tuinafval en groenafval container huren? Neem dan vooral contact met ons op. We helpen je graag met al je vragen! Je kunt ook nog meer lezen over de bovenstaande tips in onze 6 tips bij het huren van een afvalcontainer blog.

Waarom een tuinafval container huren bij Afvalcontainer Holland?

Bij Afvalcontainer Holland huur je gemakkelijk en snel een tuinafval container inclusief 8 weken huur, BTW én aflever- en ophaalkosten. Nadat de huurperiode voorbij is, wordt de container bij jou thuis opgehaald en krijgt het afval een duurzame nieuwe bestemming. Na de inzameling verdelen wij jouw afval over zoveel mogelijk schone reststromen. Voor iedere reststroom zoeken wij een duurzame nieuwe bestemming!

Tuinafval container afleveren

Een tuinafval container afleveren doen wij de volgende dag wanneer je deze bestelt hebt voor 15:00. Zorg er goed voor dat je plek hebt gemaakt voor de groen- en tuinafval container. Zo kun je bijvoorbeeld een parkeerplaats afzetten met lint of pionnen. Bekijk wel even goed of je een vergunning nodig hebt hiervoor. Onze chauffeur zal vervolgens de tuinafval container afleveren op de door jou aangegeven locatie.

Tuinafval container ophalen

Wanneer de tuinafval container gevuld is komen wij deze ophalen. Je kunt ons simpelweg bellen om aan te geven dat de tuinafval container opgehaald kan worden. Wij zullen vervolgens een moment plannen op deze op te halen. Is je tuin- en groenafval container nou eerder vol dan jij klaar bent? Geen probleem. Bestel een nieuwe tuinafval container op de website en wij zorgen ervoor dat ze gewisseld worden.

FAQ

Wij begrijpen dat bij een container voor tuin- en groenafval huren een aantal vragen opkomen. Om je te helpen met deze vragen te beantwoorden hebben wij een FAQ opgesteld. Bekijk onze FAQ om te kijken of jouw vraag daardoor beantwoord kan worden!

Hoe werkt het bestellen
Stap 1:
Kies het gewenste formaat van de container. Klik op het icoon, zoals hiernaast afgebeeld om gemakkelijk te zien welke afvalstromen wel of niet zijn toegestaan. Klik op het icoon “Bestel” achter de gewenste container.

Stap 2:
Aangekomen bij de winkelwagen controleer je of de gegevens kloppen en druk je op “Bestelling afronden”. Een kortingscode kun je hier ook invullen, deze wordt automatisch op de prijs toegepast. Voor korting codes houd je onze social media kanalen goed in de gaten.

Stap 3:
Vul jouw gegevens en afleveradres in. Nog niet zeker hoelang je de container wil huren? Dat is geen probleem, vul de afleverdatum in. Als deze datum later wijzigt kun je dat aan ons doorgeven via de mail (containers@spelt.nl) of telefoon (085-048 61 00). Als alles ingevuld is druk je op “Naar betalen”.

Stap 4:
Kies de gewenste betalingsmethode en rond de betaling af. Wanneer de betaling is afgerond, ontvang je een bevestiging en factuur via de mail. Tijdens je bestelling kun je altijd met jouw vragen terecht bij onze online chatbox. Ook via de e-mail en telefonisch zijn wij bereid om jouw vragen te beantwoorden.

Heb ik een account nodig?
Nee, een account is niet nodig om een bestelling te plaatsen. Het kan wel handig zijn als je regelmatig een container besteld. In jouw account vind je namelijk een factuuroverzicht.
Welke betalingsmogelijkheden zijn er?
Alle betaalmethodes die Afvalcontainer Holland aanbiedt zijn:

iDEAL
MasterCard
Visa
Maestro
V PAY
Via deze mogelijkheden kunt u de betaling op een veilige en betrouwbare manier afronden. Een iDEAL betaling is geheel gratis.

Kan de bestelling nog worden gewijzigd of geannuleerd?
Ja. Je kunt de wijziging per mail of telefonisch doorgeven, mits dit 24 uur voor de bestaande bestelling gebeurd. Wanneer je dit per mail doet, krijg je een bevestiging van de wijziging. Telefonisch wordt de wijziging meteen in behandeling genomen.

Wanneer je de container wilt annuleren, gelieve dit 48 uur voor de bestaande bestelling telefonisch doorgeven. De administratie zal contact met je opnemen om het bedrag te crediteren.

Ontvang ik een factuur?
Je ontvangt een factuur via de mail nadat de betaling is afgerond. Wanneer je een account hebt op Afvalcontainer Holland, kun je hier ook een overzicht vinden van al jouw facturen.
Zijn er bijkomende kosten?
Nee er zijn geen bijkomende kosten. Onze prijzen zijn all-in, inclusief BTW en aflever- en ophaalkosten.