Hulp nodig? Bel nu naar 085 048 61 00
  • Klanten beoordelen ons met een 9,5
  • Incl. aflever- en ophaalkosten
  • Vandaag besteld, morgen geleverd
  • Inclusief 8 weken huur
  • Bezorging door heel Nederland

Milieustraat Nijmegen

Ben jij bezig met een verbouwing, opknapbeurt of een andere klus in of rondom je huis? Dan is de kans groot dat je veel afval hebt verzameld waarvoor je langs de milieustraat Nijmegen zal moeten rijden. Bij een grotere verbouwing kan dat de nodige tijd en moeite kosten, meerdere ritten naar de milieustraat waar je vervolgens lang in de rij moet staan is frustrerend. Heb jij er geen trek in om naast alle heisa die een verbouwing met zich meebrengt ook nog is je afval moet vervoeren? Bestel dan een container bij afvalcontainer Holland. Wij ontzorgen jou volledig door jou een afvalcontainer te brengen op die dag dat jij hem nodig hebt en op te halen wanneer het jou uitkomt.  Alle prijzen zijn inclusief 8 weken huur, BTW én aflever -en ophaalkosten. Wanneer je de afvalcontainer vandaag bestelt, wordt deze de volgende werkdag geleverd.

Milieustraat nijmegen, vuilstort nijmegen

Kies een container

3m³ container

Afmeting 230 cm x 175 cm x 110 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Meest gekozen

6m³ container

Afmeting 365 cm x 185 cm x 110 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Middelgrote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ container

Afmeting 360 cm x 185 cm x 155 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

10m³ gesloten container

Afmeting 315cm x 185cm x 200 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

10m³ gesloten container


Middelgrote tot grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

12m³ container

Afmeting 460 cm x 185 cm x 150 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

12m³ container


Grote verbouwing

Past op één parkeerplaats

Rekening houden met de openingstijden milieustraat Nijmegen

Als je naar de milieustraat wilt zul je rekening moeten houden met de openingstijden van milieustraat Nijmegen. Zo is bijvoorbeeld de milieustraat op zondag gesloten, een dag waarop je bij een verbouwing een hoop werk gedaan kunt krijgen. Het plannen van de ritten rond de beperkte openingstijden van de milieustraat in Nijmegen waarbij je de drukke uren wilt ontwijken kan voor meer stress zorgen. Maak het jezelf gemakkelijk en bestel een afvalcontainer. Als je een container bestelt bij Afvalcontainer Holland blijft deze vervolgens tot 8 weken staan. Dan kun jij mooi in alle rust alle klussen rondom het huis afronden.

Te grote spullen voor naar de vuilstort Nijmegen

Je kent het wel, je gaat een huis leegruimen, verhuizen of je interieur vervangen. Daar komen vaak grote spullen bij kijken als banken, stoelen en kasten. En daar sta je dan, achterklep open, maar die bank gaat er niet in. Dus zit jij met de vraag, hoe ga je die bank bij de vuilstort Nijmegen krijgen? Een busje huren is een optie, maar dan zit je ook nog met het ophalen en wegbrengen van het busje en vervolgens moet je nog naar de vuilstort Nijmegen. Door een container te bestellen bij Afvalcontainer Holland word je volledig ontzorgd. Zo kun je alle grote spullen tijdens een verbouwing zo in de container plaatsen zonder er naar om te kijken. Bestel eenvoudig een container bij ons en hij staat morgen voor de deur.

Naar de stort Nijmegen? Bestel een container voor alle soorten klussen

Aan welke klus jij ook gaat beginnen rondom je huis, bij Afvalcontainer Holland vind je altijd de container die bij jouw klus past. Wij leveren jou de container waarin jij al het afval dat vrijkomt bij een verbouwing in kwijt kan, zodat je niet meer naar de stort in Nijmegen hoeft. Sterker nog, wij leveren zelfs containers voor soorten afval die je niet mag dumpen bij stort Nijmegen. Dat scheelt je ook weer al dat zoeken op de stort Nijmegen naar de juiste bakken. Ga je werken in de tuin? Dan is de groen- en tuinafval container daar uitermate geschikt voor. De grofvuilcontainer is dan weer perfect voor wanneer je de garage of zolder gaat opruimen. Heb je een wat grotere klus in gedachte? Dan komt onze puincontainer goed van pas! Wil je graag alle mogelijkheden bekijken? Bekijk dan ons volledige overzicht op onze type afval pagina.