Klanten beoordelen ons met een 9,6
Incl. aflever- en ophaalkosten
Voor 15:00 besteld, volgende werkdag geleverd
Inclusief 8 weken huur
Bezorging in heel Nederland

✓ Bezorging in heel Nederland.

✓ Zelf breng- en ophaalmoment kiezen.

✓ Voor 15:00 besteld, volgende werkdag geleverd.

Puincontainer

Een puincontainer is perfect voor het afvoeren van puinafval. In deze container mag je diverse soorten puinafval afvoeren en is dus zeer geschikt wanneer je een klus gaat doen waarbij veel steenachtig materiaal vrijkomt. Bij Afvalcontainer Holland kun je gemakkelijk een puincontainer huren in 3 stappen:
1. Selecteer jouw formaat
2. Voer je gegevens in
3. Betaal gemakkelijk en veilig online

Puincontainers zijn te huren bij ons in twee formaten: 3m³. 6m³. Alle prijzen zijn inclusief 8 weken huur, BTW én aflever -en ophaalkosten. Wanneer je de puincontainer voor 15:00 bestelt, wordt deze de volgende werkdag al geleverd. Je krijgt daarbij ook nog eens een laagste prijsgarantie!

Waar staan wij voor?

✔ voor 15:00 besteld, volgende werkdag geleverd
✔ Bepaal zelf je breng- en ophaaldag
Incl. aflever- en ophaalkosten
✔ Inclusief 8 weken huur
✔ Bezorging in heel Nederland

Kies een formaat

3m³ container

Afmeting 230 cm x 175 cm x 110 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

3m³ container


Kleine verbouwing

Past op één parkeerplaats

Puinafval    
 3m³ 150,- Bestellen
Meest gekozen

6m³ container

Afmeting 365 cm x 185 cm x 110 cm
Prijzen zijn all-in en incl. BTW

6m³ container


Gemiddelde verbouwing

Past op één parkeerplaats

Puinafval    
 6m³ 165,- Bestellen

Hulp nodig bij het vinden van het juiste formaat puincontainer?

Een puincontainer huren is niet iets wat de meeste mensen dagelijks doen. We snappen daarom dat dit een lastige keuze is. Om je hierbij te helpen raden we je aan om onze blog te lezen met zes praktische tips daarin. Je mag natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen, dan helpen wij je bij het kiezen van het juiste formaat.
Vind het juiste formaat!

Wat mag er in een puincontainer?

Ga je verbouwen of renoveren en verwacht je dat er veel steenachtig materiaal gaat vrijkomen? Dan is een puincontainer voor jou de beste keuze. In een puincontainer mag je verschillende soorten steenachtig materiaal, zoals oude badkamertegels, betontegels of bakstenen, die vrijkomen bij een verbouwing deponeren.

Wel toegestaan

Niet toegestaan

Betonpuin Gasbeton
Metselpuin Gips
Specie Asbest
Dakpannen Roetverontreinigingen
Kalkzandsteen Dakgrind

Waar moet je op letten bij een puincontainer huren?

Bij het huren van een puincontainer komen een aantal dingen kijken waar je misschien nog niet aan hebt nagedacht. Om je hierbij te helpen hebben wij een aantal handige tips op een rijtje gezet:

  1.  Maak een inschatting van het soort en de hoeveelheid afval dat vrij gaat komen voordat je gaat verbouwen.
  2. Bekijk goed welke afvalstoffen in de puincontainer mogen
  3. Onderzoek van te voren of je vergunningen nodig gaat hebben
  4. Bedenk van te voren of je een gesloten of open puincontainer wilt
  5. Zorg voor genoeg ruimte voor de plaatsing
  6. Vul de puincontainer niet te vol

Heb je nog meer vragen over waar je op moet letten bij een puincontainer huren? Neem dan vooral contact met ons op. We helpen je graag met al je vragen! Je kunt ook nog meer lezen over de bovenstaande tips in onze 6 tips bij het huren van een afvalcontainer blog.

Waarom een puincontainer huren bij Afvalcontainer Holland?

Bij Afvalcontainer Holland huur je gemakkelijk en snel een puincontainer inclusief 8 weken huur, BTW én aflever- en ophaalkosten. Nadat de huurperiode voorbij is, wordt de container bij jou thuis opgehaald en krijgt het afval een duurzame nieuwe bestemming. Na de inzameling verdelen wij jouw afval over zoveel mogelijk schone reststromen. Voor iedere reststroom zoeken wij een duurzame nieuwe bestemming. Sommige soorten afval kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden als brandstof om energie op te wekken of als fundatiemateriaal bij de aanleg van wegen!

Puincontainer afleveren

Een puincontainer afleveren doen wij de volgende dag wanneer je deze bestelt hebt voor 15:00. Zorg er goed voor dat je plek hebt gemaakt voor de puincontainer. Zo kun je bijvoorbeeld een parkeerplaats afzetten met lint of pionnen. Bekijk wel even goed of je een vergunning nodig hebt hiervoor. Onze chauffeur zal vervolgens de puincontainer afleveren op de door jou aangegeven locatie.

Puincontainer ophalen

Wanneer de puincontainer gevuld is komen wij deze ophalen. Je kunt ons simpelweg bellen om aan te geven dat de puincontainer opgehaald kan worden. Wij zullen vervolgens een moment plannen op deze op te halen. Is je container nou eerder vol dan jij klaar bent? Geen probleem. Bestel een nieuwe container op de website en wij zorgen ervoor dat ze gewisseld worden.

FAQ

Wij begrijpen dat bij een puincontainer huren een aantal vragen opkomen. Om je te helpen met deze vragen te beantwoorden hebben wij een FAQ opgesteld. Bekijk onze FAQ om te kijken of jouw vraag daardoor beantwoord kan worden!

Hoe werkt het bestellen
Stap 1:
Kies het gewenste formaat van de container. Klik op het icoon, zoals hiernaast afgebeeld om gemakkelijk te zien welke afvalstromen wel of niet zijn toegestaan. Klik op het icoon “Bestel” achter de gewenste container.

Stap 2:
Aangekomen bij de winkelwagen controleer je of de gegevens kloppen en druk je op “Bestelling afronden”. Een kortingscode kun je hier ook invullen, deze wordt automatisch op de prijs toegepast. Voor korting codes houd je onze social media kanalen goed in de gaten.

Stap 3:
Vul jouw gegevens en afleveradres in. Nog niet zeker hoelang je de container wil huren? Dat is geen probleem, vul de afleverdatum in. Als deze datum later wijzigt kun je dat aan ons doorgeven via de mail (containers@spelt.nl) of telefoon (085-048 61 00). Als alles ingevuld is druk je op “Naar betalen”.

Stap 4:
Kies de gewenste betalingsmethode en rond de betaling af. Wanneer de betaling is afgerond, ontvang je een bevestiging en factuur via de mail. Tijdens je bestelling kun je altijd met jouw vragen terecht bij onze online chatbox. Ook via de e-mail en telefonisch zijn wij bereid om jouw vragen te beantwoorden.

Heb ik een account nodig?
Nee, een account is niet nodig om een bestelling te plaatsen. Het kan wel handig zijn als je regelmatig een container besteld. In jouw account vind je namelijk een factuuroverzicht.
Welke betalingsmogelijkheden zijn er?
Alle betaalmethodes die Afvalcontainer Holland aanbiedt zijn:

iDEAL
MasterCard
Visa
Maestro
V PAY
Via deze mogelijkheden kunt u de betaling op een veilige en betrouwbare manier afronden. Een iDEAL betaling is geheel gratis.

Kan de bestelling nog worden gewijzigd of geannuleerd?
Ja. Je kunt de wijziging per mail of telefonisch doorgeven, mits dit 24 uur voor de bestaande bestelling gebeurd. Wanneer je dit per mail doet, krijg je een bevestiging van de wijziging. Telefonisch wordt de wijziging meteen in behandeling genomen.

Wanneer je de container wilt annuleren, gelieve dit 48 uur voor de bestaande bestelling telefonisch doorgeven. De administratie zal contact met je opnemen om het bedrag te crediteren.

Ontvang ik een factuur?
Je ontvangt een factuur via de mail nadat de betaling is afgerond. Wanneer je een account hebt op Afvalcontainer Holland, kun je hier ook een overzicht vinden van al jouw facturen.
Zijn er bijkomende kosten?
Nee er zijn geen bijkomende kosten. Onze prijzen zijn all-in, inclusief BTW en aflever- en ophaalkosten.